Vi kan fra efteråret tilbyde følgende uddannelser:

Valg af uddannelsesforløb:

Ønsker du et uddannelsesforløb, der sætter dig i stand til at starte egen træningsplads og undervise hundeejere i relevante træningsøvelser og forebyggelse af adfærdsproblemer. Så er uddannelsen til Professionel Examineret KynoTrainer® det rigtige til dig.

Uddannelsen tager ca. 22 mdr. og stort set halv teori og halv praktik med træning af egne og fremmede hunde samt undervisning af kursister. Ingen faglige forudsætninger kræves.

Ønsker du et uddannelsesforløb, der giver dig redskaber til at finde årsagerne til specifikke adfærdsproblemer  og udarbejde en individuel træningsplan til løsning af problemet samt spotte evt. helbredsmæssige problematikker. Så er overbygningen til Professionel Examineret KynoSpecialist® det rigtige til dig.

Overbygningen tager 22 mdr og et stort set halv teori og halv praktik. Faglige forudsætninger er uddannelsen til Professionel Examineret KynoTrainer®

Ønsker du et uddannelsesforløb, der giver dig redskaber til at kunne redegøre for komplekse problemer i bevægeapparatet og kunne justere skelet, afspænde muskler, fascier og organer samt kranieknogler vha. kraniosakral terapi. Ca. 80% af alle hunde har skævheder i bevægeapparatet, der kan give adfærdsforandringer bla. i form af aggressiv adfærd og passivitet. Så er uddannelsen til Professionel Examnieret KynoOsteo® Terapeut det rigtige for dig.

Uddannelsen tager 24 mdr. og er stort set halv teori og halv praktik. Ingen faglige forudsætninger kræves, men et indgående kendskab til anatomi og fysiologi er en klar fordel.

Ønsker du et uddannelsesforløb, der sætter dig i stand til at se og mærke ubalancer i hundens kranie og korsben samt i flow af cerebropsinalvæske og også af kunne afspænde dette. Så er uddannelsen til Professionle Examineret KynoKranio® Terapeut det rigtige til dig.

Uddannelsen tager 9 mdr. (6 moduler) og er stort set halv teori og halv praktik. Ingen faglige forudsætninger kræves. 

Ønsker du et uddannelsesforløb, der sætter dig i stand til at kunne løsne muskelspændinger, øge blodcirkulation og optimere immunsystem vha. af effektive massageteknikker. Så er uddannelsen til Professionle Examineret KynoMyo® Terapeut det rigtige til dig.

Uddannelsen tager 6 mdr. og er stort set halv teori og halv praktik. Ingen faglige forudsætninger kræves. 

Ønsker du et uddannelsesforløb, der sætter dig i stand til at vurdere en ingrediensliste på tørfoder og få kendskab til hundens næringsbehov samt en forståelse af, hvordan disse behov bedst tilgodeses. Så er uddannelsen til Professionle Examineret KynoNutrio® Terapeut det rigtige til dig.

Uddannelsen tager 4 mdr. og er en god blanding af teori og praktik. Ingen faglige forudsætninger kræves.