Om KynoAkademiet®️

Vi har siden 2002 uddannet hundeadfærdsinstruktører og hundeadfærdsspecialister til at kunne varetage problemer mellem hunde og deres ejere samt forebygge og løse problemer vha. individuelle træningsplaner og oplysning om hundens behov, sprog og adfærd.

Da vi finder det vigtigt med en personlig kontakt og vejledning af den enkelte studerende/kursist, har vi valgt kun at udbyde vores uddannelses- og kursusforløb som deciderede skoleforløb, hvor man møder på skolen og modtager personlig undervisning af professionelle undervisere. I løbet af et forløb opstår der mange spørgsmål, og vi finder det af stor betydning, at den studerende får en korrekt og individuel vejledning. Det er vores erfaring fra de over 20 år, vi har uddannet hundeadfærdsinstruktører og hundeadfærdsspecialister, at der i løbet af uddannelsesforløbet også sker en stor personlig udvikling. Vi har derfor ikke mulighed for at tilbyde forløbene i koncentreret udgave, så de strækker sig over kortere tid, eller tilbyde uddannelse online.

Det er vigtigt fra starten at træffe en beslutning om, du ønsker at lære mere om hunde generelt og din egen hund i særdeleshed, eller om du ønsker at starte som hundeinstruktør og undervise andre. Vi har valgt at dele vores uddannelsesforløb og kursusforløb skarpt op, så vi er sikre på at tilgodese den enkeltes behov. Der er stor forskel på om, du er interesseret i at vide, hvor din hund kommer fra, hvad den er lavet til, hvordan den kommunikerer, hvad dens behov og stærke og svage sider er, og hvordan du forebygger din hund udvikler adfærdsproblemer. Eller om du ønsker at formidle din brede viden om ovenstående emner generelt videre via hundetræning og evt. foredrag og er frisk på at starte din egen virksomhed som hundetræner. Der er nemlig meget stor forskel på, hvor fokus ligger i de to uddannelsesforløb/kursusforløb.

Der er efterhånden mange steder, du kan tage en uddannelse til hundetræner eller instruktør, så du skal vælge dit uddannelsessted med omhu. Der kan være stor forskel på faglighed og niveau, og det der i starten lød som en lovende og billig løsning, kan i sidste ende blive en dyr, når forventningerne ikke indfris. Pris og kvalitet hænger ofte sammen. Tjek uddannelsesstedets kompetencer og referencer. Hvad er undervisernes baggrund? Hvor længe har uddannelsestedet eksisteret? Hvordan har tidligere studerende klaret sig? Hvor mange studerende optages pr. hold? Hvor mange timers undervisning modtager du? Og sidst men ikke mindst -kontakt uddannelsesstedet og få en samtale med underviseren. Det bliver et langt forløb, hvis kemien ikke passer…

Det er som udgangspunkt vores holdning, at investerer du i et uddannelsesforløb til Professionel Examineret KynoTrainer® eller overbygningen til Professionel Examineret KynoSpecialist®, skal du kunne tjene din investering ind igen i løbet af en periode svarende til uddannelsesforløbet, når du har afsluttet examen. Dette gælder ikke kursusforløbet til Den Kompetente Hundeejer, som ikke er målrettet opstart af egen virksomhed, men skræddersyet til den enkelte hund og ejer.

Undervisningssteder:

RieRavn® -Etik og naturlig adfærd, “Langagergård”, Avnøvej 69, 6100 Haderslev (mellem Kolding og Haderslev ca. 7 km øst for Christiansfeld).

KynoRehab® klinikken København, Skånegade 2, Amager, 2300 København S.

Undervisere på alle uddannelser er: 

– Rie Ravn: Hundeosteopat (KynoOsteo® Terapeut), Hundemassør (KynoMyo® Terapeut), Hundeheilpraktiker, Hundehomøpat, Hundeakupunktør, Hundekraniosakral terapeut (KynoKranio® Terapeut),  Hundekinsiolog, Hundeadfærdsinstruktør (KynoTrainer®) og Hundeadfærdsspecialist (KynoSpecialist®) – Se hele Rie Ravns CV HER